28.04

Oli siiski 72.8. Praegu keha hoiab vett kinni kuna varsti on see aeg kuus. Ei põe, küll alla läheb jälle, kui kooliga ühele poole saan ja taas trenni jõuab normaalselt.

Söögist nii palju, et hommikuks tegin kaeraklii putru, peale maasikaid, banaani, kreeka pähkleid, kookost ja kaneeli ning üks kohv. Lõunaks sõime täisterapastat koduse letšo ja eilsete hakkliha-riisi pallidega, peale ka hapukurki ja magustoiduks 1 kiivi. Üritan rohkem vett ka juua, olen juba sisse ajanud ligi liitri sidrunivett. Olemine küll parem ei tundu seetõttu, pigem ajab närvi, et sada korda vetsus peab käima. Siis ajasime ruttu end lapsega riidesse, käisime linnas ja ma lasin lõputöö ära köita. Jalutasime veidi niisama ka, ostsime ühe jäätise, sõime selle kahepeale ära. Koju sõites mõtlesin veel poest läbi käia, aga parklasse jõudes, nägin et Mammu juba magab ja kuna ma ei teadnud palju poes rahvast on, ei hakanud sinna ilma lapseta minema. Sõitsin korraks hoopis Prisma ette ja ostsin karbi maasikaid. Tõstsin lapse kodus voodisse, õnneks ei ärganud, ja siis ladusin endale kaussi ühe näksi – kreeka jogurt maasikate, banaani ja kiiviga. Nüüd ma lähen küll lõhki.

Vahepeal tegin teed ja sõin ühe viilu seemneleiba. Õhtusöögiks sõin sama mida lõunaks. Kõht oli niiii punnis täis, kuigi ma tõstsin endale sama suuru portsu, kui lapsele, ehk ilmselgelt mitte eriti suure. Kui A jõudis, kerisin hommikumantlisse ja läksin tunniks ajaks magama. Ärgates oli tunne, nagu oleks narkoosis olnud (mitte, et ma seda tunnet teaks), aga kujutan ette, et umbes selline ta on. Ma mäletan, et läksin voodisse ja siis ma ärkasin ja vahepealne on must maa.

 

Õhtuks sõin peotäie maasikaid, veel tass kortslehe teed ja 2 tk tumedat šokolaadi (85%). Kõik, aitab tänaseks.

2 kommentaari “28.04

    • Veel mitte. Ma tarbin seda ette ära, et ehk siis ei sure jälle valude kätte päevade aeg. See ju reguleerib seda tsüklit vms. 😀

Lisa kommentaar